Wow söker Grafisk formgivare/Originalare/3D-artist

Posted on May 17, 2016

Arbetsbeskrivning
Är du vår nya nyckelmedarbetare i arbetet att lyfta vår position inom brand experience till nya höjder? Vi – Wow – är en brand experience partner som säkerställer kreativa och strategiskt träffsäkra Wow-upplevelser med stor affärsnytta. Vi brinner för att skapa kreativa, innovativa lösningar som kopplar våra kunders varumärken till deras kunders intressen och i gränssnittet leverera en upplevelse som är värd att prata om.

Du kommer att ha en central roll i vårt kreativa team. Du stödjer vår AD, men leder även egna projekt med andra formgivare och strateger. Som grafisk formgivare och originalare kommer du att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö i team med både juniora och seniora kollegor med varierande bakgrunder. Vi arbetar i team men samtidigt ska du kunna arbeta självständigt och lösa uppgifter på egen hand. Du är 3D/Sketchup-artist för scenografi/rumslig gestaltning och kan även göra original och grafisk form. Du får gärna ha erfarenhet från brand experience/eventbranschen och har inga problem att hantera original och göra ut material från andra kreatörer/AD:ar.

Du har sannolikt minst ett par års dokumenterad erfarenhet från liknande arbete på byrå i Sverige eller utomlands. Är kreativ, nyfiken, ödmjuk, mångfacetterad och med en tydlig förståelse för design och strategi. Du har gedigen kunskap i InDesign och Photoshop. Med kännedom och förståelse för digitala kanaler. Du är också förtrogen med PPT/Keynote, Sketchup eller liknande 3D program. Du är flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Vid intresse är du välkommen att skicka din ansökan inklusive CV och portfolio till grafiskformgivare@wowevents.se. Frågor besvaras via mail. Ansök senast den 30:e maj. Wow ingår i kommunikationskoncernen Intellecta med 580 kommunikationsspecialister som genom elva olika bolag levererar kompletta kommunikationslösningar.