Vi söker en driven produktionsledare som vill skapa wow

Posted on Jan 22, 2015

När Wow Events producerar event så siktar vi bortom upplevelsen, mot ett djupt och varaktigt engagemang för varumärket. Tanken är strategisk, men metoden är intryck och känslor. Vi kallar det för “wow-faktorn”.

Det är vår övertygelse att ingenting påverkar en människa mer än en känslomässigt laddad upplevelse. Är du den drivna och strukturerade Produktionsledare vi söker, som vill vara med och skapa våra event så de når över förväntan och skapar en riktig Wow-upplevelse?

Som Produktionsledare ansvarar du för att produktionen inför varje event följer tidsplan och budget samt att logistiken på plats fungerar. Du planerar, bokar, förhandlar priser och kvalitetssäkrar innehållet i våra event. Med en säker hand koordinerar du kontakten med både leverantörer, kunder och även kommunikationen tillbaka till projektteamet. Du har erfarenhet av att jobba i projektform sedan tidigare och är van vid att ha en koordinerande roll med många bollar i luften. Akademisk utbildning inom projektledning och kommunikation är meriterande.

Personliga egenskaper
Ordning och reda är din starka sida och du backar inte för utmaningar. Ihärdigt söker du efter lösningar på alla de praktiska utmaningar som omger ett stort eventprojekt. Du är ansvarsfull och driven och en god teamspelare. Med förmåga att både inspirera och utmana kunder och projektteamet, hjälper du oss att tänka i nya banor. Som produktionsledare är du lyhörd och diplomatisk. Du är inte rädd för att fatta beslut när det gäller att balansera krav från både kund och kollegor.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du berättar kort om dig själv och varför du vill ha jobbet. Skicka gärna med beskrivningar som visar event eller projekt som du drivit i mål och vad din del bestod i. Bifoga CV och referenser.

Önska du ytterligare information om tjänsten eller om Wow Events är du välkommen att maila till: work@wowevents.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Ansöker gör du genom att skicka din CV och ett personligt brev till: work@wowevents.se

Let us Wow you today!