Helene Fogelström är ny vd för Wow

Posted on Oct 1, 2016

Helene Fogelström har utsetts till ny VD för brand experience-företaget Wow, som är ett dotterbolag inom Intellecta-koncernen.

Helene Fogelström, som tillträder posten som VD den 1 oktober, har sedan i april har varit byråledare på Wow tillsammans med Åsa Kellner. Helene har lång erfarenhet från olika roller i kommunikationsbranschen, både från konsultföretag och kundsidan och var fram till nyligen eventchef på Avanza. Åsa Kellner fortsätter som byråledare.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla Wow till ett ledande brand experience-företag. Vi är mitt i en mycket spännande och intensiv tid. En rad nya och intressanta kunder, som bland andra Dustin, Fotografiska, Åke Sundvall och Bravida har nyligen inlett samarbete med oss och flera andra stora kunder är på väg in , säger Helene Fogelström, tillträdande VD. – Vi har nu samlat ett härligt kreativt och strategiskt gäng på byrån och jag ser så fram emot att för göra denna resa tillsammans med dem alla, fortsätter Helene.

– Vi är väldigt glada över att kunna knyta Helene till oss i denna centrala roll. Hennes breda kompetens och erfarenhet av kommunikation och varumärkesupplevelse är helt rätt för att ta Wow vidare i nästa steg av bolagets utveckling , säger Yann Blandy, VD och koncernchef för Intellecta AB.

83f6a4a04420ce82_400x400ar