STARK DUO TAR ÖVER LEDNINGEN FÖR WOW

Posted on Apr 20, 2016

Helene Fogelström och Åsa Kellner blir nya byråledare och tar över det operativa ansvaret för brand experience-företaget WOW, som ingår i Intellecta-koncernen.

Åsa Kellner och Helene Fogelström har båda lång erfarenhet från olika roller i kommunikationsbranschen, både från konsultföretag och kundsidan. Åsa har tidigare bland annat arbetat med varumärkesbyggande för TV 4, Gröna Lund och C More. Helene har en bred kompetens med erfarenhet från bland annat hockey-VM och fotbolls-EM med TV 4 , och var fram till nyligen eventchef på Avanza. Sedan en tid tillbaka är de båda medarbetare på WOW och tar nu med omedelbar verkan över den operativa ledningen i ett gemensamt byråledarskap. Anders Borg fortsätter som tf vd.

– Vi ser oerhört mycket fram emot att fortsätta utvecklingen av WOW som ett ledande brand experience-företag. Det senaste året har byrån attraherat en rad nya intressanta kunder och fler är på väg in , säger Helene Fogelström.

– Helene och jag har följts åt genom arbetslivet och jobbat i gemensamma sammanhang sedan slutet av 1990-talet. Vi vet att vi tillsammans står för ett starkare och mer modernt ledarskap med högt i tak, ett större perspektiv och ett bredare kontaktnät. Därmed blir det lättare för oss att nå ett av våra viktiga mål – att permanent placera brand experience-tjänsterna på den strategiska nivå där de definitivt hör hemma , säger Åsa Kellner.

Intellectas koncernchef Yann Blandy välkomnar den nya byråledarkonstellationen och ser fram emot ett fruktbart och utvecklande samarbete med övriga bolag inom koncernen.